Ακολούθηστε μας

 

Tips

Tips για το δοκιμαστικό νυφικό μακιγιάζ!

1. Κλείστε το πρώτο δοκιμαστικό σας μακιγιάζ τουλάχιστον  2 με 3 μήνες πριν το γάμο. Εφόσον μείνετε ευχαριστημένες και κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος με τον Makeup Artist, τότε τον κλείνετε για τη μεγάλη ημέρα. Διαφορετικά η αναζήτηση συνεχίζεται, μέχρι να βρεθεί αυτός που σας ικανοποιεί. Αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός που η αναζήτηση σας πρέπει να ξεκινά 2 με 3 μήνες πριν τη τελετή.
2. Κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ καλό θα είναι να φοράτε μπλούζα σε λευκό χρώμα ή κάποιο χρώμα κοντά σε αυτό του φορέματος που έχετε επιλέξει.
3. Μπορείτε εάν θέλετε να έχετε μαζί σας φωτογραφίες από μακιγιάζ που σας αρέσουν για να δώσετε στον επαγγελματία μια ιδέα για το τι επιθυμείτε. Δε σημαίνει βέβαια πως αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι κάτι που θα σας πηγαίνει, όμως συζητώντας θα φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
4. Να έχετε φροντίσει την ώρα που θα φτάσει ο Makeup Artist στο χώρο σας, να έχετε καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα και μάτια, για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος ξεκινώντας με αυτά.
5. Έχετε υπόψιν σας πως ο χρόνος ενός δοκιμαστικού μακιγιάζ είναι από 1 – 2 ώρες, ανάλογα με το πόσο ξεκάθαρο είναι αυτό που έχετε στο μυαλό σας.
6. Καλό είναι να έχει προηγηθεί η πρόβα για τα μαλλιά είτε την ίδια μέρα είτε κάποια άλλη, και να έχετε φωτογραφία του χτενίσματος καθώς και φωτογραφία  του νυφικού σας, για να ξέρει ο επαγγελματίας τι στυλ θα ακολουθήσει και να υπάρχει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.
7. Η γνώμη των δικών σας ανθρώπων μετράει πολύ, όμως είναι καλύτερο την ώρα του δοκιμαστικού να μην υπάρχουν πολλά άτομα στο χώρο, για αποφυγή εναλλαγής απόψεων και σύγχυσης σας.Επειδή οι συνθήκες αλλάζουν μέσα στο διάστημα των 2 – 3 μηνών του πρώτου δοκιμαστικού μακιγιάζ, είναι απαραίτητο ένα ακόμα δοκιμαστικό λίγες ημέρες πριν τη γαμήλια τελετή. Αυτό διότι η εποχή ίσως έχει αλλάξει στο μεσοδιάστημα, άρα πολύ πιθανόν να χρειαστούν προσαρμογές στο αρχικό σχέδιο του μακιγιάζ και των μαλλιών. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχει μαυρίσει το δέρμα σας, να έχετε αλλάξει χρώμα στα μαλλιά σας, ότι μπορεί από τις θεραπείες προσώπου να έχει αλλάξει η ποιότητα του δέρματος σας και φυσικά σημαντικό ρόλο παίζει το νυφικό, το οποίο θα είναι πλήρως έτοιμο μερικές εβδομάδες πριν το γάμο..

Μην ξεχνάτε ότι το πρόσωπο σας είναι αυτό που θα κοιτάνε όλοι γι’ αυτό δώστε λίγη προσοχή παραπάνω στο μακιγιέρ που θα επιλέξετε. Ένας καλός τρόπος είναι να ρωτήσετε κάποια φίλη σας που παντρεύτηκε και σας άρεσε το μακιγιάζ της. Βέβαια καλό είναι να κάνετε και τη δική σας έρευνα. .

ακολουθήστε μας