Ακολούθηστε μας

 

Tips “5 συμβουλές για το νυφικού σου!

5 συμβουλές για την επιλογή του νυφικού σου!

1. Κάνε έρευνα: 
Οι περισσότεροι οίκοι νυφικών δε σου λένε αμέσως τις τιμές τους. Συνήθως θα σου αποκαλύψουν τη τιμή όταν κάνεις «ουάου» μπροστά στον καθρέφτη. Παρόλα αυτά αν τους τηλεφωνήσεις νωρίτερα και τους ρωτήσεις για το εύρος των τιμών τους, θα χαρούν να σου πουν. Μη χάσεις καιρό πηγαίνοντας σε έναν οίκο νυφικών, δοκιμάζοντας εκθαμβωτικά νυφικά που δεν είναι μέσα στον οικονομικό προϋπολογισμό σου.
2. Πάρε μαζί σου κόσμο, αλλά όχι υπερβολικό.
Δε θα πρέπει να πάρεις μαζί σου 3 γενιές της οικογένειας και όλες σου τις φίλες. Πάρε περιορισμένο αριθμό ατόμων αφού θα είσαι βέβαιη πρώτα ότι θα είναι άτομα που θα δίνουν σημασία στο γούστο σου και τα συναισθήματα σου και δε θα σε μπερδέψουν με τα δικά τους γούστα.
3. Μια καλή υπάλληλος οίκου νυφικών ξέρει τι κάνει.
Μπορεί να πας σε έναν οίκο νυφικών με ένα όραμα για το ποιο νυφικό θα διαλέξεις, αλλά είναι πιθανό αυτό να μη ταιριάζει στο σωματότυπο σου. Ή μπορεί να αποκλείεις ένα τύπο νυφικού, δοκιμάζοντας το όμως να δεις ότι σου ταιριάζει. Μη περιοριστείς μόνο σε ένα στυλ, δοκίμασε διάφορα σχέδια.
4. Το να δοκιμάζεις νυφικά είναι σωματικά και συναισθηματικά εξουθενωτικό.
Να είσαι προετοιμασμένη σωματικά και ψυχολογικά για όλα τα νυφικά που θα δοκιμάσεις και θα σε «δοκιμάσουν».
5. Μη ντρέπεσαι.
Το να δοκιμάζεις νυφικά δεν είναι σαν μαι απλή δοκιμή ρούχων. Δε μπαίνεις απλά στο δοκιμαστήριο βάζεις ένα φόρεμα και βγαίνεις έξω. Οι υπάλληλοι-βοηθοί του κάθε οίκου νυφικών θα είναι μαζί σου στο δοκιμαστήριο για να σε κουμπώσουν, να δένουν το κορσέ, να βάζουν στη θέση τους τις πλαστικές θήκες για το στήθος. Θα πρέπει να είσαι σχεδόν γυμνή μόνο με το κάτω εσώρουχο μπροστά σε μια ξένη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν αυτό σε τρομοκρατεί θα πρέπει να αγοράσεις το νυφικό σου από το ίντερνετ.

ακολουθήστε μας