Ακολούθηστε μας

 

36ο χλμ. Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη

6973626029

Ακολουθησε μας

Tips- 5 συμβουλές για το νυφικού σου!

5 συμβουλές για την επιλογή του νυφικού σου!

1. Κάνε έρευνα: 
Οι περισσότεροι οίκοι νυφικών δε σου λένε αμέσως τις τιμές τους. Συνήθως θα σου αποκαλύψουν τη τιμή όταν κάνεις «ουάου» μπροστά στον καθρέφτη. Παρόλα αυτά αν τους τηλεφωνήσεις νωρίτερα και τους ρωτήσεις για το εύρος των τιμών τους, θα χαρούν να σου πουν. Μη χάσεις καιρό πηγαίνοντας σε έναν οίκο νυφικών, δοκιμάζοντας εκθαμβωτικά νυφικά που δεν είναι μέσα στον οικονομικό προϋπολογισμό σου.
2. Πάρε μαζί σου κόσμο, αλλά όχι υπερβολικό.
Δε θα πρέπει να πάρεις μαζί σου 3 γενιές της οικογένειας και όλες σου τις φίλες. Πάρε περιορισμένο αριθμό ατόμων αφού θα είσαι βέβαιη πρώτα ότι θα είναι άτομα που θα δίνουν σημασία στο γούστο σου και τα συναισθήματα σου και δε θα σε μπερδέψουν με τα δικά τους γούστα.
3. Μια καλή υπάλληλος οίκου νυφικών ξέρει τι κάνει.
Μπορεί να πας σε έναν οίκο νυφικών με ένα όραμα για το ποιο νυφικό θα διαλέξεις, αλλά είναι πιθανό αυτό να μη ταιριάζει στο σωματότυπο σου. Ή μπορεί να αποκλείεις ένα τύπο νυφικού, δοκιμάζοντας το όμως να δεις ότι σου ταιριάζει. Μη περιοριστείς μόνο σε ένα στυλ, δοκίμασε διάφορα σχέδια.
4. Το να δοκιμάζεις νυφικά είναι σωματικά και συναισθηματικά εξουθενωτικό.
Να είσαι προετοιμασμένη σωματικά και ψυχολογικά για όλα τα νυφικά που θα δοκιμάσεις και θα σε «δοκιμάσουν».
5. Μη ντρέπεσαι.
Είναι παγκοσμίως γνωστό πως στην προετοιμασία ενός γάμου τη μερίδα του λέοντος την έχει πάντα η νύφη. Και επειδή απ’ τη φύση της σαν γυναίκα είναι πιο οργανωτική αλλά και επειδή όλα τα φώτα εκείνη την ημέρα πέφτουν πάνω της. Είναι λογικό λοιπόν η υποψήφια νυφούλα να θέλει να είναι όλα στην εντέλεια, με τη καλύτερη δυνατή οργάνωση, όπως τα έχει φανταστεί από μικρή που σχεδίαζε τον τέλειο γάμο της παίζοντας με τις κούκλες της!
Παρόλα αυτά όμως οι πρωταγωνιστές εκείνη την ημέρα είναι δυο. Σίγουρα οι περισσότεροι άντρες τρομοκρατούνται στην ιδέα να αναλάβουν μεγάλο μερίδιο στην προετοιμασία τόσων μηνών που απαιτούνται για την ημέρα εκείνη, καθότι κάτι τέτοιο είναι έξω απ’ τα νερά τους και οι περισσότεροι από αυτούς έχουν περιορισμένο χρόνο. Όμως είναι σημαντικό να μην αφήσετε το άλλο σας μισό εντελώς εκτός προετοιμασίας. Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα και για τους δυο σας, που οι αναμνήσεις εκτός του ότι θέλετε να είναι όμορφες, πρέπει να είναι και κοινές. 
Αντί λοιπόν να τα πάρετε όλα πάνω σας με αποτέλεσμα και να αγχωθείτε αλλά και πολλές φορές να απομακρυνθείτε από το μελλοντικό σας σύζυγο, μοιραστείτε τις προετοιμασίες. Καλό είναι οι σημαντικές αποφάσεις να παίρνονται από κοινού, για να μην υπάρξει ένταση και άγχος ανάμεσα στο ζευγάρι.
Μια καλή λύση είναι η υποψήφια νύφη να έχει κάνει μια προεργασία, μια «πρώτη διαλογή» στις επιλογές που έχει το ζευγάρι, διότι οι άντρες λειτουργούν καλύτερα όταν έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε συγκεκριμένα πράγματα. Αποφεύγετε έτσι τον πανικό τους!
Άρα όταν ξεκινάτε τη προετοιμασία για την επιλογή εκκλησίας, χώρου δεξιώσεων, φωτογράφου, μουσικής, στολισμού, προσκλήσεων κτλ, κάντε εσείς τη πρώτη επαφή και όταν καταλήξετε σε 2-3 επιλογές στο κάθε ένα από αυτά, τότε αποφασίστε μαζί με τον μέλλοντα σύζυγο σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ενημερωθείτε, το internet είναι το πιο δημοφιλές μέσο με απεριόριστες πληροφορίες και προτάσεις, όπως φυσικά και γνωστοί σας που έχουν παντρευτεί πρόσφατα και μπορούν να μοιραστούν τις εντυπώσεις τους μαζί σας, αλλά και κάποιος επαγγελματίας wedding planner.
Ένα χρήσιμο σημείο της προετοιμασίας σας είναι τα δύο βασικά, η εκκλησία και ο φωτογράφος, να κλειστούν από νωρίς για να έχετε χρόνο να αφοσιωθείτε στα υπόλοιπα.
Nα δείτε άμεσα κατά πόσο συμβαδίζουν οι απόψεις σας, και να έχετε μια ολοκληρωμένη επαφή με όλους τους επαγγελματίες που θα χρειαστείτε για να οργανώσετε τη πρώτη ημέρα της κοινής σας ζωής!

ακολουθήστε μας