Ακολούθηστε μας

 

Tips

 5 μυστικά για το τέλειο νυφικό μακιγιάζ!

Βασική φροντίδα: Μία βασική και σταθερή φροντίδα του δέρματος και των νυχιών σας είναι η βάση για να πετύχετε το τέλειο νυφικό look που θέλετε. Μιλήστε με κάποιον επαγγελματία αισθητικό για το πρόγραμμα που θα πρέπει να ακολουθήσετε ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος σας, όπως τακτικούς καθαρισμούς αρκετούς μήνες πριν το γάμο σας, και επισκέψεις για μανικιούρ και πεντικιούρ. Όσο περισσότερο φροντίζετε τα νύχια σας, τόσο καλύτερα και πιο δυνατά γίνονται και δε θα σπάσουν πριν τη μέρα του γάμου σας.

Επιλογή μακιγιέρ: Η τέχνη και η ικανότητα ενός Makeup artist έρχεται με την εμπειρία. Ζητήστε να δείτε δουλειά τους σε άλλες νύφες.

Που θα βρείτε τον ιδανικό make up artist: Μην ξεχνάτε ότι το πρόσωπο σας είναι αυτό που θα κοιτάνε όλοι γι’ αυτό δώστε λίγη προσοχή παραπάνω στο μακιγιέρ που θα επιλέξετε. Ένας καλός τρόπος είναι να ρωτήσετε κάποια φίλη σας που παντρεύτηκε και σας άρεσε το μακιγιάζ της. Βέβαια καλό είναι να κάνετε και τη δική σας έρευνα.

Πως να επιλέξετε το νυφικό look σας: Το στυλ που θα επιλέξετε πρέπει να ταιριάζει στις προσωπικές σας προτιμήσεις αλλά θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας:
Την ώρα της γαμήλιας τελετής και της δεξίωσης. Αν είναι πρωί ή ο ήλιος είναι ακόμη έντονος επιλέξτε ένα πιο φυσικό νυφικό μακιγιάζ σε αντίθεση με το βράδυ που μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο έντονο και εντυπωσιακό μακιγιάζ.

Αν είναι πρωί ή ο ήλιος είναι ακόμη έντονος επιλέξτε ένα πιο φυσικό νυφικό μακιγιάζ σε αντίθεση με το βράδυ που μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο έντονο και εντυπωσιακό μακιγιάζ..

Την εποχή που θα γίνει ο γάμος. To καλοκαίρι που είστε πιο μαυρισμένες και το δέρμα σας φαίνεται πιο υγιές, σε συνδυασμό με τη ζέστη, καλό είναι να προτιμήσετε ένα φυσικό νυφικό μακιγιάζ που θα τονίσει και θα φωτίσει ακόμη περισσότερο την επιδερμίδα σας. Σε αντίθεση με το χειμώνα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιο σκούρα και φωτεινά χρώματα για να δώσετε ένταση και λάμψη στο πρόσωπο σας.
Αν η τελετή και η δεξίωση του γάμου γίνουν σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Το φυσικό φως έχει διαφορετικές ανάγκες από το τεχνητό φως που είναι πιο “σκληρό” και θέλει περισσότερη προσοχή.

Δοκιμαστικό ραντεβού: Πάρτε μαζί σας φωτογραφίες με μακιγιάζ που σας αρέσουν.  Και μην ξεχάσετε να έχετε και μια φωτογραφική μηχανή μαζί σας. Βγάλτε φωτογραφίες από το μακιγιάζ και δείτε τις και την επόμενη ημέρα με ηρεμία. Ενημερώστε τον αν έχετε κάποια αλλεργία σε κάποιο συγκεκριμένο συστατικό. Πάρτε μαζί σας φωτογραφίες του νυφικού και των χρωμάτων που θα χρησιμοποιήσετε ώστε το νυφικό μακιγιάζ σας να συμπληρώνει το look που θέλετε να πετύχετε και να μην είναι παράταιρο (π.χ. να έχετε διαλέξει πορτοκαλί χρωματισμούς για τη διακόσμηση και το μακιγιάζ σας να έχει ροζ τόνους).
Μετά το δοκιμαστικό μακιγιάζ αφήστε το για αρκετές ώρες στο πρόσωπο σας για να δείτε πόσο θα κρατήσει.

 

ακολουθήστε μας