Ακολούθηστε μας

 

36ο χλμ. Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη

6973626029

Ακολουθησε μας
0
  • Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Ποδολογία

Είναι η επιστήμη υγείας, η οποία ασχολείται αποκλειστικά με τις παθήσεις των κάτω άκρων.

Χρόνος: 40-60′ Κόστος: από 35€

Ενδεικτικά η Ποδολογία ασχολείτε με:

Έχοντας ειδικές γνώσεις, που αφορούν σε λειτουργικά προβλήματα των κάτω άκρων, είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε και να συμβουλεύσουμε για τις ενδεχόμενες δυσλειτουργίες που εμφανίζονται στα πόδια σας σε επίπεδο πρόληψης και θεραπείας.

Η ΠΟΔΟΛΟΓΙΑ είναι ένα νέο επάγγελμα υγείας που έρχεται να συμβάλει, από μία υποβαθμισμένη στη χώρα μας έως σήμερα σκοπιά, και σε συνεργασία με άλλες ειδικότητες (Παθολογία, Δερματολογία, Διαβητολογία, Ορθοπεδική, Φυσιοθεραπεία, κλπ.) στην επίλυση ενός μεγάλου αριθμού παθολογικών καταστάσεων που αφορούν τα άκρα μας (άνω & κάτω).

Κάλους, σκληρύνσεις, είσφρυση νυχιών (νύχια που μπαίνουν στο δέρμα), ξηροδερμία πελμάτων, μυκητιάσεις δέρματος, μυκητιάσεις νυχιών, πτερναλγία (πόνοι στην φτέρνα), ονυχογρύπωση, ονυχοκρύπτωση, περιποίηση διαβητικού ποδιού.

Η ορθοστασία, η κούραση, τα στενά παπούτσια, το διαρκές τρέξιμο και η έντονη αθλητική δραστηριότητα είναι κάποιοι από τους βασικότερους λόγους για τα ταλαιπωρημένα πόδια.

Επειδή λοιπόν οι κίνδυνοι δημιουργίας προβλημάτων στα πόδια μας είναι πολλοί (ξηρή επιδερμίδα, πληγές ή φουσκάλες, κακοσμία, βακτηρίδια και μύκητες), θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι η καθημερινή περιποίηση τους δεν είναι πολυτέλεια, αλλά επιβάλλεται!

When our feet hurt,we hurt all over

Socrates

Άλλες υπηρεσίες Ομορφιάς και ευεξίας

Δώσε λάμψη στο δέρμα σου με περιποίηση προσώπου, εντυπωσίασε με το βλέμμα σου με εξειδικευμένες τεχνικές βλεφαρίδων, ανάδειξε το πρόσωπό σου δίνοντας το τέλειο σχήμα στα φρύδια σου και φρόντισε το δέρμα σου κάνοντας αποτρίχωση. Αφέσου στα έμπειρα χέρια των αξιολογημένων αισθητικών, κλείνοντας εύκολα ραντεβού στο σπίτι σου.